Skip to the content

24 hotellejligheder i topklasse

Alle vores hotellejligheder ligger i første klitrække og fra øverste etage kan du nyde den smukke udsigt over Vesterhavet.

 

Sæt pulsen i ferietempo og slap af i de 50 m2 store hotellejligheder, der oser af solskin, strandliv og badeferie.

Hotellejlighederne er indrettet med stue bestående af TV og køkkenalrum, hvor du kan finde komfur, ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab, soveværelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge samt bad og toilet fordelt over to rum. Perfekt til en getaway fra hverdagen eller familieferie i solskins danmark.

Fra den dejlige terrasse eller balkon kan du fordøje dagens indtryk med solnedgangen over Vesterhavet.

 

FACILITETER OG SERVICES INKLUSIV

 Daglig adgang til badeland 

 Gratis adgang til indendørs legeland 

✓ Gratis adgang til indendørs trampolinland 

 Daglig adgang til wellness (min. 16 år) 

 Gratis aktiviteter for børn

✓ Forbrug af vand og el

✓ Gratis parkering

✓ Gratis Wifi

INDRETNING AF HOTELLEJLIGHED(2-4 pers.)

✓ Køkken alrum med spisebord og sofa arrangement

✓ Opvaskemaskine 

✓ Bad og toilet fordelt på 2 rum

✓ Soveværelse med dobbeltseng og værelse med 2 enkeltsenge

✓ Terrasse eller balkon 

✓ Havudsigt fra 3. sal

Vaskeægte velvære

Hvidbjerg Strandhotel har ikke kun sin placering som trækplaster, men en hel palette af lækkerier, der tilsammen skaber det perfekte ferierum for dig og dine medrejsende.

 

Ved Vesterhavet et stenkast fra Blåvand ligger Hvidbjerg Strandhotel. Strandhotellet er indrettet med et mål om at skabe de perfekte, rolige og afslappende rammer om din ferie. 

Værelserne er indrettet i romantisk stil inspireret af det klassiske badehotel, og hele hotellets arkitektur er udviklet, så hotellet falder naturligt ind i omgivelserne. 

Strandhotellet består af 24 lækre hotellejligheder, der er fordelt på tre etager. Den øverste tilbyder, udover luksus og rene, rolige linjer, udsigt over Vesterhavet fra balkonen. 

Strandhotellet bliver drevet af søskendeparret Lene og Steen Slaikjær, der ejer ferieparken Hvidbjerg Strand, som strandhotellet er en del af. 

Afslapning og oplevelser

Dyk ned i et væld af oplevelser, aktiviteter og attraktioner, og bliv inspireret til dit næste besøg ved Hvidbjerg Strand

Book overnatning

Velvære ved Vesterhavet